lauantai 14. syyskuuta 2013

Lyhyt päivitys lattiasta


Vaikken ole ehtinyt blogia päivittämään, on koko ajan tapahtunut jotain. Sain loput ikkunat raaputettua ja maalattua, kuten tuossa seinällä näkyy. Sen jälkeen oli kasvien siirto toiselle puolelle ja salin lattian puhdistus, hionta ja pohjamaalaus. Tänään sitten sain saliosuuden teipattua ja maalattua ensimmäisen kerroksen ruutuja. Saliosuus alkaa tuosta, missä maalarinteippi näkyy. Betolux-maali oli melkein loppu, joten ostettiin Teho-öljymaalia tuolle puulattiaosuudelle, että sitä voi käyttää myös muualla talossa.

I finally finished the windows in the greenhouse. After that we could sand and paint the rest of the floor. Today I taped the floor and painted the black squares. It took me all day.


Nyt on koko alalla samanlainen ruutumaalaus. Teipit ovat vielä paikallaan, huomenna ne poistetaan toisen maalikerroksen jälkeen. Kuvassa näkyy myös kirpparilta ostamani kukkapylväs. Arabian kukkavati on aiemmilta vuosilta. Ajattelin laittaa siihen omenia.

Tomorrow I'll paint another layer and remove the masking tape. I've been buying items for the greenhouse from flea markets, here is a flower stall I found.


Sininen teippi loppui kesken, joten käytin talon kaikki maalarinteippiloput lattiaan. Rautakauppareissu olisi vienyt toista tuntia arvokasta työaikaa. Kasvihuoneeseen alkaa kertyä pientä tavaraa, kynttilöitä ja kiviä. Kivet lämpiävät ikkunalla auringossa ja luovuttavat lämpöä yöllä.

I used all the masking tape I found, as the blue tape ran out. I wanted to get the floor done. The small stones gather warmth during the day and give it out in the night.


2 kommenttia:

  1. Hieno tuli lattiasta, mutta kyllä näitte paljon vaivaakin!

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos! Niin minustakin! Kaikkea täytyy kokeilla kerran...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!