lauantai 28. kesäkuuta 2014

Rhodon nypintää


Tänä kesänä on monien kasvien kukinta ollut mahtava, kylmyydestä huolimatta. Kuva ei tee oikeutta, rhodossa oli kukkia enemmän kuin milloinkaan. Tänään keräsin kuihtuneita kukintoja ja laskin samalla kukat. Sain 499 kappaletta. Sitten kun olin haravoimassa roskia pois, löysin vielä alhaalta viidennensadannen.

The rhododendrons have had a fabulous blooming. Today I picked out the withered flowers and counted them. I got 499 blooms, and then found the 500th, under a branch.Kissat ovat hermostuneita huonolla säällä, kun ei sateella viitsi mennä ulos. Sisällä tulee sitten hurjia tappeluita ja laukkaamista huoneesta toiseen, kun pitää jotain tekemistä keksiä.


Välillä pitää vain huilata. Mimmi alkaa olla jo isokokoisempi kuin vähän vanhempi Veera. Mimmi on oikea herkkusuu. Aina kun joku ottaa jäätelöä pakkasesta, Mimmi on viivana paikalla ja vaatii oman osuutensa.

The cats have been nervous, they want to go out and then don't want to, because it is raining all the time. It has been rainy for many weeks now. I just started my summer holidays, so let's hope the weather improves.Onneksi alkoi kesäloma. Työkaveri toi "kukkapaketin" ja toivotti hyvää lomaa. Pitihän sitä kilistää loman aluksi.

1 kommentti:

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!