perjantai 26. syyskuuta 2014

Kamerakokeilua

Kokeilin viime viikonloppuna Nikonin Coolpix-lainakameraa. Onhan se jo huomattavasti monipuolisempi kuin Canonin Power Shot -pokkari, jolla otan kuvani. Tekisi mieli investoida vähän parempaan kameraan. Pelottaa vain että nälkä kasvaa syödessä.


Tällä saa vähän laajempaa kuvaa kuin tuolla pikkukameralla. Tämä on näkymä olohuoneesta minun nojatuolinurkastani eteiseen päin. Helposti huomaa, että kuvan rekvisiittaa ei ole mitenkään aseteltu kuvausta varten.


Veeran viikset hohtavat kivasti auringossa. Aika kiva tunnelma, sellainen myöhäiskesän aurinko.


Lähikuvat onnistuvat minusta tällä kameralla hyvin. Jos vain saa kohteen vangittua suht liikkumattomana. Mimmi näyttää mietteliäältä.


Ulkona hyvästä zoomista on enemmän hyötyä. Kaukaakin saa tarkkoja kuvia.


Räpsyn räpsyn. Otin kuvia vähän kaikesta. Jopa pyykistä.


Mimmistä on helpompi ottaa ulkona kuvia, koska hän pysyttelee lähellä. Veera painelee jossain pellolla hiirijahdissa. Mimmi saa naukua Veeran perään. Mihin sä meet? Oota!

2 kommenttia:

 1. Ihana koti! Tuollaiset ei-stailatut kotikuvat on parhaita, en oikein jaksa katsella sellaista sisustuslehtimeininkiä.
  Kyllä hyvä kamera on todella hyvä juttu! Ja eläinten kanssa on minusta järjestelmäkamera kaikkein paras, sillä kun tulee kuva samalla sekunnin murto-osalla, kun laukaisinta painaa, ei tarvitse toivoa että kohde pysyisi paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän elämän näköisistä kodeista enemmän kuin liian järjestellyn tuntuisista asetelmista. NIitäkin on joskus kiva katsella, saahan niistä ideoita. Mutta meillä ainakin on huusholli yleensä kaikkea muuta kuin stailattu ja järjestyksessä.
   Järkkäri olisi kiva, pitäisi olla vain vähän asiantuntemusta ostamiseen, että tietää millalisen hankkii.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!