perjantai 4. lokakuuta 2013

Kierrätystyöpöytä

Työhuone/vierashuone on ollut yksi kaaos pitkän aikaa. Kaaosta riittää vielä toistaiseksi, kunnes pääsemme kasvihuoneburnoutista ja saamme aikaiseksi kunnostaa huoneen. Tarkoitus on laittaa kattoon panelit ja seiniin tapetit. Samalla laitamme hyllyjä käsityö- ja askartelutarvikkeille, jotta kaaos vähän talttuu.

Sen verran sain aikaiseksi, että huoneessa vierassängyn virkaa toimittanut levitettävä laveri kuskattiin yläkertaan ja tilaa tuli yhden työpöydän verran lisää. Pöydän jalat olin jo aiemmin hakenut Ikeasta, ja kannoimme varastosta yhden ylimääräisen välioven pöytälevyksi.Pöytä on riittävän suuri, n. 80 x 200 cm, jotta siinä mahtuu levittelemään kankaita ja papereita. Halusin pöydän ikkunan eteen, koska on mukava katsella ulos töitä tehdessään. Ostin pöydän peitoksi vahakankaan. En ole vielä valinnut huoneen tapettia, joten voi olla että se on väärän värinen, mutta toistaiseksi saa mennä.


Kuten kuvasta näkyy, lempivärejäni ovat sininen, punainen ja valkoinen. Paikka on valoisa, koska ikkunat ovat molemmin puolin.


I finally got a proper work table for my study. This room has been a guest room/study, but now we carried the bed out and got room for a table. I like to look out of the window when I'm working. The table legs I got from Ikea and the table top is an old door. I bought a length of oilcloth and covered the table with it. Now there's plenty of room to spread my fabrics and papers.

2 kommenttia:

 1. Te olette ihan järjettömän ahkeria :-D Projektia projektin perään!
  Ihana valoisa työpiste. Orangeriasta tuli huikea, ihana paikka! Kamiina vielä, kuulostaa aivan ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei me niin ahkeria olla normaalisti, mulla vain iski paniikki että pitää ehtiä tehdä kaikki jutut ennen töiden alkua. Sitten ei ole aikaa kuin viikonloput. Orangeriesta nauttii varmaan parhaiten sitten keväällä, kun taimikasvatukset alkavat ja aurinko alkaa paistella.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!