sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikonloppupuuhia

Olimme kotona koko viikonlopun. Siellä riittää pientä raivaamista, pyykinpesua ja muuta puuhaa.
We stayed home at the week end. There's always some chores to do, washing clothes, tidying etc.


Meillä ei ole kuivausrumpua, vaan käytämme painovoimaista pyykinkuivausta. Tein isompia pyykkejä varten harjanvarsista tämän kuivaustelineen pari kesää sitten.

We don't have a tumble drier. We use the old fashioned way of drying clothes. I think it is more ecological. I've made this drying stand a few years back.


Meillä on myös muutama huomaamaton yksittäinen kuivausnaru mm. wc:ssä ja työhuoneessa. Trikoovaatteet kuivataan seisovassa telineessä pesuhuoneessa, jossa on lattialämmitys. Olen sitä mieltä, että pyykeistä sisälle tuleva pieni kosteus on vain hyväksi talven kuivuudessa. Kesäkautena pyykit viedään tietysti ulos kuivumaan.

We also have a few drying lines hanging unobtrusibly in the toilet and the work room. They can be used for towels and bedlinen. Our clothes we dry in a drying stand in the washing room, where there is floor heating. I don't think the clothes make too much humidity in the air during the dry winter months. In summer we dry the washing outside.


Veera innostui kiipeilemään kuivaustelineelle kun otin pyykit pois. Kaksi sekuntia tästä kuvasta se hyppäsi roikkumaan verhotankoon, putosi ja rämähti lattialle takamuksilleen. Mahtoi vähän sattua.

Veera likes to climb up high. A few seconds after this picture was taken, she was hanging from the curtain pole and fell down heavily on the floor.





Tein vähän ompeluhommiakin. Työkaveri tilasi pikkukoirilleen samanlaisen rinkulapedin kuin Mimmillä ja Veeralla on.  Mimmi oli auttamassa.

Mimmi likes to help me with my sewing. I made a sleeping ring for my colleague's little dogs.



Lauantaina aurinko näyttäytyi vähän aikaa. Kissat löytävät aina aurinkopaikat.



Kaverin hännällä on aina mukava leikkiä. 



Tässä makuuhuoneen sängyn takana on tekemäni viirinauha. Käytin siihen Gudrun Sjödenin postimyyntiluetteloita, niissä on mukavan tukeva ja himmeä paperi ja kauniit pehmeät värit. Tytöt käyttävät hyväksi lakanoiden vaihtopäivää.



Illalla Veera vähän täydensi vielä blogipäivitystä. AAAAAAAAAAAZSZFqwzdsv.
Veera wanted to add something to our cat blog Puutarhakissat.

2 kommenttia:

  1. Täydellinen viikonloppu! Pientä puuhaa ja noin hyvää seuraa, tehtävässä kuin tehtävässä.

    VastaaPoista
  2. No niinpä olikin. Seura oli kyllä ihan parasta.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!