lauantai 29. marraskuuta 2014

Tein taas joulukortteja

Joka vuosi jossain vaiheessa alkaa tehdä mieli joulukorttien tekoon. Vaikka kaupasta saa kortteja edullisesti ja helposti, on jotenkin palkitsevaa tehdä omia kortteja. Mietin tälle vuodelle jotain uutta tekniikkaa ja tein ensimmäiset kortit vanhoista Gudrun Sjöden -postimyyntiluetteloista. Niissä on mukava ekopaperi ja pehmeät värit.


Kuvanlaatu on surkea, valoa ei ole tarpeeksi, enkä jaksanut tehdä parempia kuvausjärjestelyjä. Käytin valmiita kartonkikortteja, erilaisia mulperi- ja koristepapereita ja leikkasin taustoja ja kuvioita luetteloista. Liimasin vielä pisteeksi i:n päälle tarrajalokiviä ja kimallepaperista rei'ittäjällä otettuja pikkupalloja.

 
Innostuin myös kirjomaan pienillä pistoilla kuvioita pellavakankaalle, joulupalloja, kuusia, tähtiä. Sain idean kirjontaan täältä, ihanan inspiroivasta blogista, jonka löysin äskettäin. Pienille tilkuille on mukava kirjoa, kun työ valmistuu nopeasti.


Kuvasta ei oikein saa selvää, mutta minusta niistä tuli aika hauskoja. Leikkasin juuri pienenpieniä kuusia erilaisista papereista luettelosta. Niistä tulee kuusimetsää seuraavaan korttiin. Tämä korttien tekeminen on mukavaa ja rentouttavaa. En tiedä arvostavatko vastaanottajat itsetehtyjä kortteja, mutta minä ainakin saan mukavan jouluisen mielen.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja. Hauskaa, että viihdyt niiden parissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kun korttien teossa pääsee vauhtiin, tuntuu että ideat alkavat pulppuamaan.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!