maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ja lisää ikkunoita


Hienoista piirustuksista ja suunnitelmista huolimatta olen välillä ihan sekaisin noista kasvihuoneen ikkunoista. Joudun etsimään kaikki pinot läpi. Ikkuna numero 13 on jostain syystä ollut kadoksissa useita kertoja. Mies keksi, että etsitään ikkunat kertaalleen ja laitetaan väliaikaisesti paikalleen seinään. Siitä ne voi sitten yksi kerrallaan ottaa kunnostettavaksi. Pihanpuolen seinässä tulee vähän muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan. Osassa ikkunoita ei ole laseja. Joudun menemään lasikauppaan.

I seem to lose windows all the time, despite my good plans and blueprints. Especially number 13 has proved to be a troublesome window. I have lost it several times. We mounted the windows in their proper places so they wouldn't get lost anymore. I can take out one window at the time to be renovated.


Sisällä on maalattu seiniä ja kattoparruja. Tein parruihin sekoituksen vernissasta, mustasta taiteilijaväristä ja tervasta. Terva tuoksuu hyvältä, mutta ei liikaa.

The walls and beams have been painted. For the beams I made my own concoction: cooked linseed oil, black artist paint and tar.


Monta kertaa olen meinannut kulkea tästä ikkunaseinän läpi. Nyt joutuu käyttämään ovea.
I forget the windows are here. I used to be able to walk straight through.


Ulkopuoli on aika valmis pellon puolelta. Ovia on raaputeltu aina ohikulkiessa. Kuumailmapuhallinta en ole niihin vielä kokeillut. Mies teki oviin ristikot. Meni taas miehen kanssa suunnitelmat ristiin, olin ajatellut vähän erilaisia, mutta nämäkin ovat ihan hyvät.

The outside is almost ready, the doors need work. I've been scraping the paint little by little.


Enää tämä viikko töitä ja sitten viisi viikkoa lomaa! En malta odottaa!
Only this week left and then five weeks of holidays. I can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!