lauantai 4. tammikuuta 2014

Nyt jännittää!

Tänään sain puhelinsoiton ja tiedon, että kisutytöt ovat valmiina noudettavaksi. Sovimme noudon heti huomiselle, kun emme millään malta enää odottaa. Tuli kiire pestä kissankuljetuslaatikot ja hiekkalaatikot ynnämuut välineet. Onneksi ostin jo penturuokaa valmiiksi, mutta kissanhiekkaa on hankittava jostain matkan varrelta. Tätä se tiesi: mies katseli eilen illalla telkkaria, kun kuusi alkoi kummittelemaan. Muutama pallo putosi itsestään kuusesta. Taisivat kisut ilmoitella tulostaan.


Tämä vasemmalla oleva, Cherieksi nimetty kisu on löytöpentu, loukutettu sisarustensa kanssa luonnosta. Ihan tarkkaa syntymäaikaa ei siis ole tiedossa. Oikeanpuoleinen, "Lotta", on syntynyt lokakuun alussa, joten luovutusikä tulee juuri täyteen. Käymme tytöt Hsesystä Pertunmaalta asti. Nyt täytyy katsoa minkänimisiltä kisut näyttävät. Minulla on pitkä lista tytönnimiä, mutta kisuja näkemättä en halua niitä nimetä.

Finally! Tomorrow we can fetch the kittens. I'm so excited I don't know if I'll get a wink of sleep tonight. I've been trying to think of good names for the girls, but the final decision has to wait until I see who they look like.

6 kommenttia:

 1. No kyllä teillä nyt onki jännät paikat! Kyllä osaavat olla söpöjä ja tuo on totta, nimi tulee kun näet, oli kyse sitten kissoista, koirista tai ihmislapsista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saankohan unta ensi yönä ollenkaan. Kyllä niitä onkin jo odoteltu, poika tuolla imuroi yläkertaa entisen kissan karvoista, etteivät stressaannu, ressukat.

   Poista
 2. Voi mitkä sulottaret! Onnea heille uuteen kotiin ja teille onnea uusista perheenjäsenistä! Huominen tulee onneksi pian. Olo on varmaan kuin lapsella jouluaaton alla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! Kyllä meillä on nyt toinen jouluaatto, ja enemmän jännittää kuin ensimmäisen edellä.

  VastaaPoista
 4. Suloistakin suloisemmat typykät teillä ♡
  Onnen poikasia teillä ...siis tyttösiä !
  Sailan blogista tänne piipahdin.
  Taidan jäädä lukijaksi ; kissoja ja puutarhaa..mikäs sen mukavampaa..ja taidat käsitöitäkin tehdä. Ehdin vasta vähän lueskella.
  t. Leena ja Kissapojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan. Kaikenlaista tulee tehtyä, on niin mukavaa touhuta puutarhassa ja käsillä tekemisen parissa.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!