perjantai 3. tammikuuta 2014

Paperikoristeita

Vaikka joulu on ohi ja koristeet korjataan kohta pois, näytän muutamia tämän joulun koristeitani. Tein joulun alla muutamia koristeita vanhoista kirjoista. Täältä blogimaailmasta löytyy kaikenlaiseen ohjeita. Tässä minun kuusi- ja paperitimanttikoristeeni. Sain myös pari paperilla päällystettyä palloa lahjaksi, ja päällystin itse kokeeksi yhden vanhan sydänkoristeen.

I made some decorations from old books for my Christmas. The balls I got for presents.Sitten törmäsin Gudrun Sjödenin Fb-sivulla kuviin koristeista, joita asiakkaat ovat tehneet Gudrun Sjödenin postimyyntiluetteloista. Olenkin miettinyt jo aiemmin mitä niistä saisi. Luettelot ovat hyvää vahvaa paperia, himmeäpintaisia ja kuvat ovat mukavan pehmeänvärisiä. Teinkin sitten yhden idean mukaisen tähtikoristeen, jonka voi ripustaa kuuseen tai laittaa seinälle tai ovenpieleen. Leikkasin tähdet pahvimallilla, laitoin suunnilleen samansävyiset vastakkain ja ompelin ompelukoneella keskeltä ja jätin lankaa nauhaksi väliin. Helppoa kuin heinänteko.

I also made some star decorations that can be hung on the walls. These are made from old catalogues for clothes by Gudrun Sjöden. I found the ideas on their Fb-site.

Valitettavasti kuvat ovat pimeän talven takia vähän huonolaatuisia. Odottelemme edelleen kissanpoikasia. Tänään ostin niille vähän penturuokaa valmiiksi ja kirppikseltä kaksi pientä muumipehmoa painileluiksi. ;)

Ai niin, lupasin kuvan myös valmiista tilkkutyöstäni. Tässäpä tämä, vihdoin valmiina. Kaffe Fassetin Posliinikorit. Reunakaitaleen tein sinivalkoraitaisesta kankaasta vinoon leikaten. Kokeilin työtä tuohon olohuoneen seinälle.

Here is a picture of my quilt work ready on the wall. The photos are a bit poor in quality, on account of the dark winter.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!