lauantai 8. helmikuuta 2014

Puutarhakissoille oma blogi

Puutarhakissat Mimmi ja Veera saivat oman blogin. Se löytyy tuon sivussa olevan linkin kautta, ja täältä. Tänään puutarhakissat kävivät ensimmäistä kertaa tutustumassa kasvihuoneeseen. Siitä kerrotaan blogissa.


Tänään oli pakko käydä hakemassa vähän kylvömultaa ja siemeniä. Ostin myös aasinkorvaköynnöksen töihin. Olen töissä sisustanut työhuonetta viherkasveilla ja räsymatoilla. Töissäkin on kiva viihtyä.


Multasormessa oli siemeniä 50 % alennuksella. Innostuin ostamaan jo vihanneksen siemeniäkin. Ajattelin myös kokeilla tuota latva-artisokkaa, tuleehan siitä koristeellinen kasvi ainakin. Löysin myös edullisia Keijunmekon siemeniä, 20 siementä pussissa ja hinta 1,40. Yleensä näistä saa pulittaa paljon enemmän. Ostin samantien 3 pussia. Löysin myös kauniin purppuran värisen hämähäkkikukan. Jättiverbenaa pitää tietenkin kasvattaa.

Nyt pitäisi malttaa vähän odottaa, vielä ei ole kiirettä kylvää mitään. Mutta ainahan voi valmistautua. Toivottavasti kevät tulee nopeasti. Sitten päästään nauttimaan näistä tunnelmista.


2 kommenttia:

  1. Mimmi näyttää ihanan tuuheahäntäiseltä ja muutenkin erittäin pörröiseltä tuolla tutkimusretkellä.
    Ihana kevätkuva, voi mikä valo, nyt kun taas aurinko on pysytellyt pilvien ja sumun takana.

    VastaaPoista
  2. Tytöt eivät ole olleet vielä ulkona, joten kasvihuoneen viileys taisi saada karvat pörrölleen. :) Kevätkuvia on pakko katsella, kun muuten on niin synkkää. Kevättä odotellessa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!