keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Projektit 2012: osa I

Uuden vuoden alussa ihmiset tapaavat katsella taaksepäin menneeseen vuoteen. Minäkin keräilin kuvia omista projekteistani viime vuodelta. Harrastan entisöintiä ja kaikenlaista rakentelua ja askartelua. Viime keväänä olin entisöinnin iltakursseilla ja syksyllä aloitin puutöissä. Näistä on valmistunut muutama työ.

MUSTA NOJATUOLI


 Tätä tuolia aloitin tehdä jo edellisen vuoden puolella. Valmistuminen oli hidasta, koska iltakursseja on vain syys-talvi-kevätkauden kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan. Tämän tuolin jouduin tekemään aika alusta.
Tältä se näytti ennen. Tein selkänojapehmusteen alusta lähtien itse, koska se oli jossain vaiheessa kadonnut. Selkänojan kulma on säädettävä.

VALKOINEN KEINUTUOLI

Ennen:

Sain keinutuolin lahjaksi tässä kunnossa. Ensin ajattelin tehdä siitä entisenvärisen, mutta kun olin putsannut ja "riisunut" sen, tuli mieleeni kuva aurinkoisesta kuistista valkoisine huonekaluineen, ja niin keinusta tuli tällainen:


Tein kuvan oton jälkeen siihen vielä ohuen istuintyynyn tuosta selkänojan kankaasta.

Ehdin vielä aloittaa huutokaupasta huutamieni pinnatuolien (4 kpl) pintojen raaputusta, jota olen myös jatkanut syksyllä puutöissä.

People like to look back in the beginning of a new year. I also got together some of my projects from last year. I've been attending evening classes and repairing old furniture. Here are some examples of my work.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!