torstai 21. maaliskuuta 2013

Projekteja - Tilda morsiuspari

Helposti kyllästyvänä ihmisenä tykkään uusista projekteista. Käsityön alalla olen kokeillut kaikenlaista - ainakin vähän aikaa. Joitakin vuosia sitten innostuin Tone Finnanderin Tilda-töistä, kun satuin kirjastosta tuomaan kotiin yhden Tilda-kirjan. Teinkin sitten aika nopealla aikataululla yhden Tilda-enkelin äidilleni äitienpäivälahjaksi. Olin sitä työpaikalla paketoimassa, kun työkaverini näki sen ja tilasi heti lapsenlapselleen sellaisen. Laitoin jossain vaiheessa kuvan facebookiin ja sain toiselta työkaverilta tilauksen: tekisinkö hänelle morsiusparin Tilda-kaavoilla. Hän halusi viedä sen kesällä häälahjaksi kaverilleen.Aika kauan siinä meni, mutta oli tosi mukavaa suunnitella ja etsiä kankaita ja pitsejä ja nauhoja. Innostuin sitten päällystämään lahjalaatikonkin niille.

Loppujen lopuksi kaverini ei päässytkään häihin ja piti morsiusparin itsellään. Tämän jälkeen en ole tehnyt Tilda-nukkeja, mutta kylläkin muita pieniä sisustusjuttuja, kuten istuintyynyjä ja tossuja.

I made this Tilda bride and groom for a friend to be given as a wedding present some years ago. I got interested in Tone Finnander's Tilda patterns, and made a couple of Tilda angels first. It was fun looking for the fabrics, laces, ribbons and sequins. As all my projects, it was fun while it lasted.

2 kommenttia:

  1. Kaunis morsiuspari. Minä olen ihan onneton käsityöihminen. Olen luovuttanut jo vuosia sitten ja nykyään suoriudun nipin napin napin ompelusta ja siihen se jää.

    VastaaPoista
  2. Kaikilla meillä on omat juttumme. Sinä taas osaat tehdä sanoilla jotain, mitä minä en koskaan osaa. Sellaista taitoa saa kadehtia.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!