keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ruukutusalusta

Puutöiden iltakurssia on jäljellä enää yksi kerta. Korjaan siellä yhden ikkunan alapokan ensi kerralla. Minulla on vielä maalaamatta seinälle laitettavat linnunpöntön näköiset yöpöydät. Tein myös välityönä yhden tarpeellisen tavaran: ruukutusalustan. Se on kätevä laittaa minne tahansa pöydälle silloin kun tarvitsee tehdä multahommia sisällä. Pohja on vanerinpala, jonka löysin verstaasta. Sivuiksi laitoin helmiponttipanelia, kun sitä sattui olemaan. Laitoin sivut pikkuruuveilla kiinni pohjaan. Maalasin koko komeuden kahteen kertaan savenvärisellä Osmo Colorin peittävällä puuvahalla, jota jäi wc:n lattian maalauksesta. Hyvä ja käytännöllinen ruukutusalusta tuli.I made this potting base in my carpentery evening class. It shields my table from compost when I plant my seedlings. It is made from a piece of plywood and some wainscoting that was left over from renovating work. I painted it with a wood wax from Osmo Color.

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Tuohan on ihan kuin vanhanajan leivonta-alusta ;-) Emännän puuhat on vähän muuttuneet kun leipoo nyt multakakkuja... sama täällä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, se on tavallaan kun leivinlauta. Tää on niinkun ruukutuspöytä, ilman sitä pöytää. Tää vie vähän tilaa silloin kun ei tarvita.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!