maanantai 22. heinäkuuta 2013

Käyhän se näinkin


Hidastahan se on. Vasen käsi roikkuu toimettomana ja kipeytyy tuosta alas-asennosta. Välillä muistan pitää sitä viittaus-asennossa. Näytän silloin tosi ääliöltä, mutta onneksi ei kukaan näe. Olen nyt tehnyt kitiksi suunnilleen sen kilon pussin liitujauhoa. Ajattelin armahtaa kipsikätistä kittaajaa ja käydä ostamassa vielä valmista kittiä. (Kylläpä muuten näytän läskiltä tuossa ylisuuressa paidassa, toivottavasti kuva valehtelee.)

Tänään siivosimme verstasta. Sinne oli tullut hurjasti pölyä vintin tyhjennysoperaation yhteydessä, ja kaikki pienkoneet, puutavara ja muu roina oli pölyn peitossa. Heitimme kaiken ulos ja mies laittoi vielä levyn kasvihuoneen ja verstaan väliseinään. Lisäksi siihen upposi vielä vanhan saunan seinäpaneleita. Uskomattoman riittoisaa panelia. Tässä on nyt puolipaneli vähän niinkuin väärinpäin, paneli yläpuolella.


Tuohon seinään voi sitten sutia jäljellejääneitä valkoisia maaleja. Toinen puoli verstasta kaipaa vielä siivousta; olemme vain heittäneet tavarat sinne kasvihuoneraksan aikana ja siltä siellä näyttääkin.


Nämä ovat oikein varsinaisia Ennen-kuvia. Tässä näkyy muuten osa kirjoituspöytää, jonka ajattelin koota tuolle tyhjälle seinälle, eli nuo laatikostot. Niihin tulee putkijalat alle ja pöytään kuuluu reilunkokoinen pöytälevy, jonka löysin vielä liiteristä, eli tallessa oli. Verstaassa on pulaa työpöydästä. Lisäksi meillä viereksii yksi seinälle koottava varastohyllykkö, sellainen valkoinen ririlähylly säädettävällä seinäkiinnityksellä. Siihen saisi koottua sekalaiset pienet panelin- ja koristerimanpätkät, joita olen mustasukkaisesti säästellyt miehen siivouspuuskilta. Niistä saa vielä vaikka mitä...

Tämänoäiväisen (kirjoittaminen on tosi hankalaa yhdellä kädellä) siivouspuuskan jälkeen käsi on ollut tosi kipeä. Huomenna on kontrolliröntgen, pidetään peukkuja että kaikki on hyvin.

We had a bit of a cleanup in the workshop today. He put up a stack and some panelling on the wall between the workshop and greenhouse. We'll paint it later with paint rests from the greenhouse. The other side really needs some order. I'm putting up a working table against the empty wall, you can see the drawers on the floor, with the legs still missing. There's a big table top for it somewhere.

I've been trying to get on with the windows, despite the cast. It is a bit slow going, but I'll get them done, I swear.

2 kommenttia:

  1. Juu, yhdellä kädellä on hankalaa! Vasemmalla varsinkin ;-) Tai käsi kuin käsi, kun täytyy vain yhdellä pärjätä.
    Kovin tutun näköistä, jättisuuri paita, yksikätinen työntekijä ja puuhat myös!
    Tsemppiä vajaakuntoiselämään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Parempia käsiä odotellessa...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!