maanantai 23. joulukuuta 2013

Italialaisia puutarhoja ja karjalanpiirakoita


Tänään yhdistin Monty Donin Italialaiset puutarhat ja karjalanpiirakoiden leipomisen. Ennen joulua ei millään ehdi katsomaan tuntitolkulla telkkaria muuten. Läppäri on joskus kätevä laite, joskin kuva vähän pieni. Piirakat olivat tosi hyviä. Teen niitä aina jouluksi. Mummo aikoinaan opetti piirakan teon.

Today I watched Italian gardens with Monty Don on TV on my laptop, and made carelian pastries. They turned out very well and were tasty. My gran taught me how to make them.


Päivän joulukortti

232 kommenttia:

 1. Aah, iki-ihana Monty Don ♥ Tulisipa telkustakin puutarhaohjelmia, oma nettiyhteyteni on hidas ja läppäri minullakin pieni netistä katseluun. Joulu on yhdeltä osalta pettymys tänä vuonna, kun Ylpeys ja ennakkoluulo -maraton tulee vasta perjantaina eli en näe sitä kun olen töissä. Aiemmin se on tullut joulunpyhinä. Harmitus! Siinäkin on puutarhaa ja kaikkea muutakin ihanaa.
  Leppoisaa ja makoisaa joulua teille! Kohta onkin jo kissanpentukuu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ihanaa joulua! Minäkin tykkään Ylpeys ja ennakkoluulo -maratonista, se maailma on niin ihanan rauhallinen ja sitten ne maisemat ja puutarhat...
   Kissanpentukuuta jo odottelenkin.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!