maanantai 2. joulukuuta 2013

Kattomaalaus


Minulla on tapana kerätä ympäristöstäni kaikenlaisia visuaalisia ideoita. Tämän katon bongasin ollessani kokouksessa Hotel Arthurissa Helsingissä. Tämä kävisi maalattuna "tapettina" vaikka seinään. Tuo ultramariinin sininen on hehkuvan kaunis pohjaväri. Voisin kuvitella kuviot esim. vaaleansinisenä ja kultaisena tai hopeisena, sabluunamaalauksella toteutettuna.

I found this idea for a painted "wall paper" in Helsinki, at Hotel Arthur, in a meeting.  I can picture the wall in ultramarine blue, with sablon painted flowers in light blue and silver or gold.


Päivän joulukortti

2


Mukavaa viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Ihana katto! Blogini linkkilistan pienestä kuvasta luulin, että se on tähtikatto. Minulla on pari kuvaa tallessa jostain Italiasta, tulevaa kuistin kattoa varten, tai ehkä kylppäriin. Yksi kattokuvistani on jostakin kirjastosta, se on valtavan ihana! Vanhan taloni tuvan tai huoneiden kattoja en viitsisi alkaa maalata - tai ehkä kamarien kyllä, sillä ne on lakattu 50-luvun tyyliin. Mutta tuvan katto on tummaksi petsattuna oikein tyypillinen 1800-luvun lopun katto, ei sellaista voi mennä sörkkimään.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin. Tuon voisi kyllä toteuttaa tähdilläkin. Se olisi aika ihana justiin jossain kylpyhuoneen katossa. Ja miksei sen voi tosiaan seinäänkin toteuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!