tiistai 17. joulukuuta 2013

Puhtaat valkoiset liinat

Olen tosissani aloittanut jouluvalmistelut. Eilen illalla kokeilin erilaisia liinoja keittiön ruokapöytään. Olen keräillyt kirppareilta ja saanut lahjaksikin paljon erilaisia valkoisia liinoja. Isoja pöytäliinoja, pikkupöydän liinoja, lautasliinoja. Liinoissa oli kuitenkin tahroja siellä täällä ja laitoinkin ison koneellisen valkoisia liinoja pesuun. Yleensä ryhdyn tähän liinapuuhaan vasta jouluaattona. Nyt liinat odottavat puhtaina silitystä. Olen edellä aikaaulussani. Tänään lähden kirjastoon hakemaan joululuettavaa.

I have started getting ready for Christmas. Yesterday I checked my white table linen. I have been buying white table cloths from flea markets and I've got some as presents. Some of them have got stains on them. Yesterday I put them in the washer and now all I have to do is iron them. Soon I'm fully prepared for Christmas.

Päivän joulukortti

17


2 kommenttia:

 1. Vanhat valkoiset liinat ovat todella kauniita, varsinkin damastit. Minulla ei ole kaikki tahrat pesuissa edes lähteneet, mutta ei se haittaa, kun ei olla kuninkaan päivällisillä ;-) Pääasia, että liinat ovat vanhat!
  Kiva, että ei tule viime hetken kiirettä, kun aloittaa hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin pidän damastista! Tahroja voi aina peittää astioilla ja muulla rekvisiitalla. On se ihana tunne kun on aloittanut valmistelut. Eihän sitä tiedä, jos vaikka saadaan kissanpennut jo jouluksi...:)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!