perjantai 2. toukokuuta 2014

Arkihaaste 1/5

Sain arkikuvahaasteen Jaanalta. Viisi päivää, viisi kuvaa arjesta. Koska olen ollut huono bloginpäivittäjä viime aikoina, voisin paikata sitä osallistumalla.

Tänään minulla on lomapäivä, joten olen ollut kotihommissa. Ulkona on melkoisen hyytävän kylmää, mutta siitä huolimatta olimme kisujen kanssa ulkona aamupäivällä. Siivosimme miehen kanssa pihan reunaan tilan polttopuille, jotka ovat tulossa tänään tai huomenna. Puut pinotaan kuivumaan kuormalavojen päälle.


Mukavaa perjantai-iltaa.


8 kommenttia:

 1. Puuhommat ovat meilläkin tapetilla, pitäisi kaataa puita ja pilkkoa ja pinota kuivumaan. Hommaa siis riittää...
  Mukavaa perjantai-iltaa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää olevan monessakin pihassa uusi puukuorma kuivumassa. Puu tuoksuu niin hyvälle.

   Poista
 2. Voi söpöläisiä! Hyvä ajankohtainen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo söpöläiset ovat nukkuneet useana päivänä noin takan edessä, sen verran on ollut kylmää. Toinen lämmittää vieressä.

   Poista
 3. Huomenta! Olen tänä aamuna lukenut kummankin blogisi läpi. Ilmoittaudun näin kommentissa jatkossakin "lukijaksi", sillä rekisteröitymisiä en tee mihinkään blogeihin. Olen myös tehnyt periaatepäätöksen, etten kommentoi (tällaista ensimmäistä tutustumiskertaa lukuun ottamatta) nykyisin mitään blogeja ollenkaan, koska anonyymien kommentteihin suhtaudutaan monissa blogeissa epäluuloisesti ja ihan hyväntahtoiseksi tarkoitettu kommentti voidaan ymmärtää väärin.

  Minulle kiinnostavan blogin keskeisiä piirteitä ovat mielenkiintoinen sisältö, hyvä kieli ja persoonallinen ote. Tästä blogista löytyvät nämä kaikki. Toivottavasti kirjoitat usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Anonyymi: ilahduin kovasti kommentistasi. On mukavaa kuulla, että arvostat kirjoitelmiani, ja osaat vielä analysoida miksi. Tuntuupa tosi hienolta! Olen kanssasi samaa mieltä hyvän blogin ominaisuuksista, enkä jaksa kauaa lukea edes mielenkiintoista sisältöä, jos kieli on surkeaa eikä esim. yhdyssanoja osata käyttää. Tervetuloa vain jatkossa lukemaan. Ja arvostan myös anonyymejä kommentteja.

   Poista
 4. Koitan vielä kommentoida, jostain syystä en saa kommenttiani läpi...
  Kiva, että otit haasteen vastaan.
  Puiden pinoaminen on meilläkin ajankohtaista asiaa. Ihanat kisulit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana, haasteestasi. Se sai minut heräämään päivityksiin. Olen ollut kiireinen ja stressaantunut, eikä tekstiä ole oikein syntynyt. Nyt on hyvä palata blogin pariin.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin, ilahdun jokaisesta!